Program


Adventi koncert – Szekeres Adrien: Zongorára hangolva

Adventi koncert – Szekeres Adrien: Zongorára hangolva

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 19. hétfő, 18:00

Egy bensőséges hangulatú előadás, ahol Szekeres Adrien legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel. A koncerten olyan szívből szóló slágereket hallhatunk, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint Te, melyek a művésznő egyetlen műsorából sem hiányozhatnak.

A könnyed, közvetlen hangvételű koncerten elhangzó dalok a lélek legmélyéig hatolnak. A zongoránál Kiss Gábor, a dalok szerzője és egyben az énekesnő férje közreműködik. A műsor közben megszólaló apró történeteken keresztül betekintést kaphatunk a dalok születésébe, és a hozzájuk fűződő emlékekbe.

Hangolódjunk közösen a karácsonyra egy érzelmekkel teli, igazi Lélekmelegítők-koncerttel.

Ajánlatunk


Pintér Béla szürreális víziója a világról. Pontosabban annak csak egy szeletéről, az emberi kapcsolatokról.

Egy nagy lebukás szimfóniája, e-mailekben, telefonokon és csevegő-programokon előadva. Stephanie boldogan éli a hű feleségek életét: gondoskodik a háztartásról, neveli a gyerekeket - aztán egy napon kap saját számítógépet. Be is csap a mennykő.

A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P. L. Travers történetei és Walt Disney filmje…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!