Program


Ács Dominika & Oláh Krisztián
3

Ács Dominika & Oláh Krisztián

A duó zenéjét modern, kortárs hangzás jellemzi, amely a fuvola, az énekhang és a zongora melodikus és ütőhangszerszerű oldalait egyaránt kihasználja. Ács Dominika és Oláh Krisztián azokat a műfajtól független zenei metszéspontokat törekszik megtalálni, amelyek két nyitott gondolkodású művész együttműködéséből születhetnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 29. csütörtök, 20:00

Ács Dominika & Oláh Krisztián

Közreműködik:
Ács Dominika - fuvola, ének
Oláh Krisztián - zongora

Ács Dominika és Oláh Krisztián interpretáció és improvizáció közé ver hidat. A duó zenéjét modern, kortárs hangzás jellemzi, amely a fuvola, az énekhang és a zongora melodikus és ütőhangszerszerű oldalait egyaránt kihasználja. Ács Dominika és Oláh Krisztián azokat a műfajtól független zenei metszéspontokat törekszik megtalálni, amelyek két nyitott gondolkodású művész együttműködéséből születhetnek. Repertoárjukban gyakran visszanyúlnak nyugat-európai klasszikus művekhez, amelyeket saját átiratukban adnak elő, emellett pedig Ligeti zenéjét és saját szerzeményeiket tűzik műsorra. A program így olyan közös hangzásvilág, kifejezésmód megteremtésére nyújt lehetőséget a két művésznek, amely a klasszikus és a kortárs gondolkodás, tradíció és innováció találkozási pontjait mutatja be. A kompozíciókon felül nagy hangsúlyt kapnak a spontán kollektív improvizációk is, reflektálva az elhangzott művekre és a jelen pillanatra egyaránt.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

Hagyomány, hogy a BFZ évada új operaprodukcióval indul. Fischer Iván a legváltozatosabb műveket választja ki Mozarttól Monteverdin át Brittenig, és nemegyszer fordít egyet azon a bizonyos csavaron.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!