Program


Abigél titkai-töredékek Szabó Magda életművéből

Abigél titkai-töredékek Szabó Magda életművéből

Abigél titkai - töredékek Szabó Magda életművéből

Piros Ildikó Kossuth - és Jászai Mari- díjas érdemes művész önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 22. péntek, 18:00

Abigél titkai című esten nagy gonddal összeválogatott töredékek szólalnak meg Szabó Magda csodálatos életművéből Piros Ildikó Kossuth - és Jászai Mari-díjas  színművész előadásában és szerkesztésében.

A művésznő felvillantja az írónő életútjának legjelentősebb eseményeit, kiemelkedő alkotásaiból idéz, többek között a három nagyregényéből (Katalin utca, Az ajtó, Für Elise) és beavatja a közönséget az Abigél című film születésének titkaiba is. Szabó Magda generációk kedvelt szerzője, erős Istenhite áthatja olvasmányos, kifinomult, női látásmódú írásait. Nagyregényei izgalmas és megható családtörténetek, melyekből visszaköszön a múlt, míg a háttérben ott dübörög a történelem. Piros Ildikó lebilincselően szép és gazdag összeállításában valódi színházi élménnyé forr össze az alkotónő életútja és műveinek világa.

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek fel egy briliáns cseh zongorista előadásában.

Ajánló


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!