Program


A végzet órái -Monoopera egy '56-os halálraítéltről

A végzet órái -Monoopera egy '56-os halálraítéltről

Az egyszemélyes opera a művészet tanulsága az elkötelezett életről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 25. vasárnap, 16:00

A végzet órái

A darab egy '56-os halálraítélt lelkiállapotát jeleníti meg a művészet eszközeivel, egyúttal Sinkovits-Vitay András narrációjával tartalmas történelmi betekintést ad a nézőknek a tragikus, és mégis máig erőforrást jelentő korszakról. Az egyszemélyes opera a művészet tanulsága az elkötelezett életről.

A monooperát Pajor András, a Keresztény Kulturális Akadémia elnöke, a Herminamezői Szentlélek-templom plébánosa írta. Zenéjét szerezte és előadja Kristofori Ferenc operaénekes.

A mű hossza - 56 perc.
A program 16 éves kortól ajánlott

Ajánlatunk


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!