Program


"A vándor-színész mesél" - Útinapló
2

"A vándor-színész mesél" - Útinapló

Mindenütt jó, de legjobb út közben! – így módosítom a közismert közhelyet. Ezt bizonyítja az útinaplók sora, amelyek többszáz kilométeres hátizsákos túráimról mesélnek.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 3. szombat, 17:00

Mert hol lenne jobb, mint az El Camino zarándokúton (Ha menni kell – El Camino), még ha szénné égsz is a naponta megtett 30 kilométeren. Vagy a sarkkörön túli lappföldi túrán („Északfok, titok…”), ahol a patakok fertőtlenítés nélkül kínálnak ivóvízzel. A Fujit és a Japán Alpok csúcsait járva, amikor nemcsak más tájban, de más kultúrában fürdesz (Japppános). Skóciában („Aki dudás akar lenni…”), ahol majdnem meglátod a loch nessi szörnyet!  Amikor a Himalája 6123 méteres csúcsának támadása előtt gyönyörködsz az ilyen tisztán sehol sem ragyogó csillagokban (Valaki fölért). Ha a Sierra Nevada csipkés vonulatán talpalva, nem tudsz betelni a vadon szépségével (Nevess, nevess, én majdnem meghaltam!). Ha az inka ösvény lépcsőin feljutva megpillantod a hajnal sugaraiban fürdő Machu Picchu fenséges romvárosát (Inka, inkább, leginkább). Amikor az „Ír Camino” 600 kilométerén esténként leöblíted az út porát (600 kilométer, 100 Guinness). Ha Korzikán nem a kegyetlenül nehéz terepet, hanem magadat győzöd le (A ló neve Korzika).

Erről mesélek, nem az úti beszámolók szárazságával, hanem a humor nedvével átitatott, ezernyi képpel, zenével, versekkel gazdagított, színházi monológra hajazó előadássorozatban, amely nemcsak a megtett sokezer kilométer látnivalóiról, hanem a belső utakról is szól, ami talán fontosabb, mint a megtett kilométerek.

Szeretettel: Papp János 

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!