Program


A ruha (is) teszi az embert - Stílusikonok titkai

A ruha (is) teszi az embert - Stílusikonok titkai

A stílus és a divat kerül a figyelem fókuszába a Bencs Villában, ahol újabb témával jelentkezik Koncz Veronika, a közkedvelt és avatott stílus és protokoll szaktanácsadó. Október 26-án egyebek között stílusikonok titkairól beszélget vele az est házigazdája, Kováts Dénes.





 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 26. kedd, 17:30

Törzsközönségünk már tudja, képekkel gazdagon illusztrált beszélgetés részesei lesznek az érdeklődők, melynek során hasznos tanácsok, megszívlelendő tudnivalók és érdekes példák, történetek egyaránt elhangzanak a Bencs Villában.

Koncz Veronika és a házigazda ezúttal „a ruha (is) teszi az embert” témakört járja körül, így szó lesz a belbecs és külcsín összhangjáról, arról, hogyan jelenül meg érzelemvilágunk és viselkedésünk az öltözködésben, illetve az öltözködés befolyásolhatja-e viselkedésünket. A beszélgetés témája lesz az is, hogy az énképünk, önbecsülésünk miként hat öltözködésünkre és viselkedésünkre.

Lehetünk-e mi is stílusteremtők? Hogyan találhatjuk meg egyéni stílusunkat? Egyebek között ezekre a kérdésekre is választ kap közönségünk, miközben megismerkedik stílusikonok titkaival. (Kilétük egyelőre legyen titok.)

Izgalmas kulisszatitkok, hasznos tanácsok, stílus- és viselkedési tudnivalók várják a Bencs Villa közönségét október 26-án, kedden 17.30-tól – gazdagon illusztrálva.

Férfiaknak és hölgyeknek egyaránt kihagyhatatlan!

Kedves Nézőink!

Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!

Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!