Program


A NÍLUS - VÖLGY TITKAI - tények és mítoszok az ókori Egyiptomból és Szudánból

A NÍLUS - VÖLGY TITKAI - tények és mítoszok az ókori Egyiptomból és Szudánból

Dr. Lassányi Gábor, régész és egyiptológus előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. csütörtök, 18:00

A NÍLUS-VÖLGY TITKAI
tények és mítoszok az ókori Egyiptomból és Szudánból

Kik voltak az ókori Egyiptom nagy varázslói? Ülhetett-e női uralkodó a kettős királyság trónján? Kik voltak és honnan jöttek a titokzatos „fekete fáraók”? Van-e még feltáratlan királysír a Nílus-völgyben? Mit tudunk az egyiptomi istenek és emberek szerelmi életéről és szexualitásáról?

Dr. Lassányi Gábor, régész és egyiptológus előadásában az ókori Egyiptomba és Núbiába kalauzolja el a hallgatókat. Szó lesz ásatásokról, ősi szövegekről, nagy felfedezésekről, legendákról és varázslatokról és arról is, hogy a tudományos tények gyakran sokkal izgalmasabbak, mint különböző bulvár szenzációk és ezoterikus elméletek.

Ajánlatunk


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!