Program


A Méltóság hangja - A Magyar Hospice Alapítvány koncertje
4

A Méltóság hangja - A Magyar Hospice Alapítvány koncertje

Műsor:
A klasszikus zongorairodalom legnépszerűbb művei és parafrázisai
Operaáriák, dalok, népszerű slágerek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 18. csütörtök, 19:30

A Méltóság hangja
A Magyar Hospice Alapítvány koncertje

A Cziffra Fesztivál és a Magyar Hospice Alapítvány közösen rendezi meg A Méltóság hangja című jótékonysági koncertet a Müpában, melynek bevételét a Budapest Hospice Ház egy betegszobájának éves fenntartására ajánlják fel. Az est elején Balázs János előadásában hallhatunk klasszikus műveket és parafrázisokat, majd a három kiváló énekesnő - Miklósa Erika, Halász Judit és Kovács Kati - váltja egymást a színpadon, akik már nem először zenélnek együtt a fesztivál alapítójával.

Elsőként Miklósa Erika érkezik operaáriákkal és dalokkal, Halász Judit és Kovács Kati pedig legnépszerűbb slágereit hozza el a Müpa színpadára. A Magyar Hospice Alapítvány harminckét éve végzi töretlen szakmai színvonalon és térítésmentesen a már nem gyógyítható daganatos betegek méltó életvégi ellátását, beleértve a családok lelki támogatását is. A Méltóság hangja koncertek sokéves hagyománya is része annak a szemléletformáló tevékenységnek, melyet az alapítvány megalakulása óta végez. A művészek fellépésükkel, a közönség pedig a jegyek megvásárlásával támogatják a Magyar Hospice Alapítvány betegellátó munkáját.

Közreműködők:
zongora - Balázs János
ének - Miklósa Erika, Halász Judit, Kovács Kati

Támogató: Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Rendező: Magyar Hospice Alapítvány

A Cziffra Fesztivál kiemelt szponzora az MVM

Ajánlatunk


A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló értéket képvisel.

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!