Program


A magyar csoda - Rainer-Micsinyei Nóra önálló estje

A magyar csoda - Rainer-Micsinyei Nóra önálló estje

Dumaszínház est

Aktuális előadások




"Az önálló est apropója, hogy szűk egy évet töltöttem Bécsben, ahol arra jöttem rá, hogy minden igyekezetem ellenére nagyon durván magyar vagyok, teljesen más reflexek szerint működöm, mint a kintiek. De mik ezek a reflexek? Az előadásban arra keresem a választ, hogy mi különböztet meg minket minden más nemzettől, mi adja a pannon néplélek magjàt, és, hogy miért jöttem mégis haza, mi hiányozhatott? Az, hogy elküldjenek az anyámba vezetés közben? A víz nélküli csónakázó tó híddal?
Gyertek, nevessünk együtt magunkon!"


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK 

Ajánló


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

A Kipling-regény alapján készült rendkívül népszerű musical a dzsungelt, mint emberi társadalmunk tükörképét értelmezi. Ebben a valóságban az emberi tulajdonságokkal…

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!