Program


A legszebb álmom mesekoncert

A legszebb álmom mesekoncert

dramatizált mesekoncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 16:00

A legszebb álmom - mesekoncert
Békefi Viktória, Feng Ya Ou és a Gödöllői Szimfonikus Zenekar előadásában

Mik a legszebb álmaink? Elveszítjük-e gyermekkori álmainkat, mire felnőttek leszünk? Hogyan szabadulhatunk meg a rossz álmoktól? Mi a napi tíz perc varázslat titka, amitől jobb lesz a világ? Nagyon fontos kérdések... lennének, de talán eszünkbe sem jutnak a sok napi gond és feladat között. Mesekoncertünk hőseinek viszont igen! És csodák csodája, választ is találnak kérdéseikre a legszebb Disney-dalokban. Álomútjukon Pocahontas és Anasztázia, Herkules és Aladdin, a kis hableány, a Jégvarázs Annája és még sok más ismert Disney mesehős és mesehősnő kíséri el őket, vagy talán ők maguk ezek a hősök... S mindez álom vagy valóság? Ki tudja?

Közreműködők:
Békefi Viktória
Feng Ya Ou
Gödöllői Szimfonikus Zenekar

Vezényel: Tompa Ábel
Dramaturg: Pál Dániel Levente

Az előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

MÁZS 50 Mészáros Árpád Zsolt életmű koncert Időtartam: 2 x 70 perc

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!