Program


A kis herceg
6

A kis herceg

Van valami, ami minden életkorban, minden válságon segít túljutnunk: az emberi kapcsolataink, a szerelem, a barátság, a másik iránt érzett felelősségvállalás, mert ezek adnak valódi értelmet az életünknek és erre tanít minket – gyermeket és felnőttet egyaránt – Antoine de Saint-Exupéry világhírű meseregénye is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 5. csütörtök, 10:00

Antoine de Saint-Exupéry: A KIS HERCEG
Időtartam: 60 perc

A pilóta kényszerleszállást hajt végre a Szaharában ezer mérföldnyire minden lakott helytől, csak egy hétre elegendő ivóvízzel a kulacsában. Szomjúságos, délibábos sivatagi magányát egy titokzatos aranyhajú kisfiú, a kis herceg váratlan felbukkanása töri meg. Az élete delén lévő pilóta a világot gyermeki rácsodálkozással szemlélő kis herceg által találkozik gyermekkori önmagával egy olyan életszakaszban, amikor szükségszerűen rájövünk, hogy halhatatlanságunkról és különlegességünkről szőtt álmaink csak illúziók. Mégis van valami, ami minden életkorban, minden válságon segít túljutnunk: az emberi kapcsolataink, a szerelem, a barátság, a másik iránt érzett felelősségvállalás, mert ezek adnak valódi értelmet az életünknek és erre tanít minket – gyermeket és felnőttet egyaránt – Antoine de Saint-Exupéry világhírű meseregénye is.

SZEREPLŐK:
A kis herceg........................ Mudi Bese Botond
Pilóta / Bolygólakók............ Jegercsik Csaba
Virág................................... Kovács Vanda
Kígyó.................................. Gasparik Gábor
Róka................................... Kovács Vanda és Gasparik Gábor

ALKOTÓK:
Rendező: Sipos Imre
Rendezőasszisztens: Palkó Panka
Jelmez: Matyi Ágota
Koreográfus: Dunaveczki Éva
Vizuális látványvilág: Nagy Tibor
Dramaturg: Garajszki Margit
Zeneszerző: Nánási Péter

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!