
A keleti konyha ízei 1.
főzőtanfolyam
17.30-19.30
főzőtanfolyam
17.30-19.30
1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs
Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.
Szegőfi Luca táncművész külföldi és magyar flamenco táncművészektől ismerte meg a flamenco világát. Az általa vezetett Alma Flamenca együttes előadásának…
Vágyi Petra, klinikai szakpszichológus, sématerapeuta.
Mama klub Babusgató foglalkozással Mondókákkal, sok dallal, furulyaszóval, valamint beszélgetéssel, közös gondolkodással
enhed(er) i kurven
total:
Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.