Program


A három testőr: Milady (Les Trois Mousquetaires : Milady)

A három testőr: Milady (Les Trois Mousquetaires : Milady)

A vallásháborúk megosztotta és az angol megszállás fenyegette királyságban egy maroknyi férfi és nő kardot ragad, és az életét teszi fel Franciaország dicsőségére. És persze Constance Bonacieux megmentésére, akit az ifjú D’Artagnan szeme láttára raboltak el.

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 2. szombat, 20:00

Francia történelmi kalandfilm, 2023,  115’ R.: Martin Bourboulon Sz.: Romain Duris, Vincent Cassel, Eva Green, François Civil Francia nyelven, magyar felirattal

#történelem #család

A vallásháborúk megosztotta és az angol megszállás fenyegette királyságban egy maroknyi férfi és nő kardot ragad, és az életét teszi fel Franciaország dicsőségére. És persze Constance Bonacieux megmentésére, akit az ifjú D’Artagnan szeme láttára raboltak el.

2024-ben 6 César-díjra jelölve

Miért ajánljuk? A Dumas-regény legújabb filmes feldolgozásának második része legalább olyan látványosnak ígérkezik, mint a tavaly bemutatott első! En garde!

Comédie dramatique, 2023, France, 115' R : Martin Bourboulon Avec : Romain Duris, Vincent Cassel, Eva Green, François Civil Français, sous-titré hongrois

#historique #en famille

Du Louvre au Palais de Buckingham, des bas-fonds de Paris au siège de La Rochelle…Dans un Royaume divisé par les guerres de religion et menacé d’invasion par l’Angleterre, une poignée d’hommes et de femmes vont croiser leurs épées et lier leur destin à celui de la France.

6 nominations aux César 2024

Notre avis : Le second volet de cette adaptation du roman d’Alexandre Dumas s’annonce tout aussi spectaculaire que le premier !

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

Ajánló


A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye.

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!