Program


A GRUND - vígszínházi fiúzenekar
3

A GRUND - vígszínházi fiúzenekar

Igazi örömzene vígszínházi színészektől!

Aktuális előadások



A GRUND - vígszínházi fiúzenekar 2017. május elsején alakult, a Vígszínház 121. születésnapján adta első koncertjét. A zenekar tagjai  a Dés-Geszti-Grecsó: A Pál utcai fiúk című nagy sikerű zenés játék vígszínházi ősbemutatójának szereplői: Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, és a zenekarvezető: Fesztbaum Béla. A dobok mögött ezen az estén a zenekar eddig "láthatatlan" hatodik tagja, Hajdu Gábor ül majd.

A zenekar egyre bővülő repertoárján helyet kap A Pál utcai fiúk számai mellett, több legendás vígszínházi sláger, jól ismert Presser dal és természetesen néhány kedvenc a hazai és a külföldi klasszikus rock világából.

Évek óta visszatérő vendégek a Kultkikötőben, 2023-ban a fesztivál zenei programjai közül a csapat koncertjére volt a legnagyobb az érdeklődés, így ők lettek a Kultkikötő Közönségdíj nyertesei!

Igazi örömzene vígszínházi színészektől! 

Ez A GRUND - vígszínházi fiúzenekar!

--

A koncert hossza kb. 90 perc.

Esőnap: 2024. július 28., vasárnap 20:30

Online bankkártyával, illetve OTP és MBH Szép-kártyával is megvásárolhatja jegyét.

 

 

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!