Program


A Fúzió - Világpremier  A BDZ és a 100 Tagú Cigányzenekar
2

A Fúzió - Világpremier A BDZ és a 100 Tagú Cigányzenekar

A Budafoki Dohnányi Zenekar és a 100 Tagú Cigányzenekar közös koncertje

Aktuális előadások



Egyszerre, több mint 100 zenész a Klauzál Ház színpadán! Izgalmas zenei utazásra invitáljuk a klasszikus zene és a cigányzene fúziójára. Virtuózitás és lendület, tapasztaljuk meg a két világhírű zenekar játékát, amely a csúcsponton egyesül és az így keletkezett zenei hatás magával ragadó élményt vált ki.

Hollerung Gábor karnagy vezetésével a Budafoki Dohnányi Zenekar előkelő helyet vívott ki magának a magyar zenei életben, s az elmúlt években az ország egyik vezető együttesévé váltak. Sokoldalúságukat igazolja széles repertoárjuk is, mely a klasszikustól a kortárs és jazz-zenén keresztül a popig és a filmzenéig terjed. Danyi Lőrinc Róbert a 100 Tagú Cigányzenekar új vezetőjeként gondoskodik a nagymúltú zenekar és a magyar zenei hagyomány bemutatásáról. A zenekar világhírű művészi és hagyományőrző gyakorlata révén került be a Hungarikumok Gyűjteményébe.  A világon egyedülálló létszámával és színpadi hatásával garantáltan sikeres itthon és a nagyvilágban.

Ajánló


A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!