Program


A DZSUNGEL KÖNYVE - musical két részben - az oDEon-ZeneTheatrum előadása

A DZSUNGEL KÖNYVE - musical két részben - az oDEon-ZeneTheatrum előadása

Musical két részben az oDEon-ZeneTheatrum előadásában.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 26. hétfő, 20:00

Idén ünnepli 25 éves születésnapját Dés-Geszti-Békés A dzsungel könyve című musicalje, amely az egyik legsikeresebb és legtöbbet játszott darab az országban. Debrecenben is több százszor lehetett látni. A Jubileum alkalmából ismét színpadra kerül a legendás előadás a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon izgalmas szereposztásban.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

vígjáték két részben

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!