Program


A dal nem jár egyedül - a Four Fathers, az Octovoice és a Song Factory Budapest koncertje

A dal nem jár egyedül - a Four Fathers, az Octovoice és a Song Factory Budapest koncertje

A KÓTA által szervezett koncerten három izgalmas énekegyüttest mutatunk be a közönségnek.
Mindhárom csapatot megkérdeztük, mit jelent számukra az együtt éneklés, a közös munka.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 23. vasárnap, 17:30

"A kóruséneklés nekünk a közösséget jelenti. Együtt énekelni egyszerre szól a kikapcsolódásról, a feltöltődésről, az alkotásról. És akkor érezzük magunkat a legjobban, amikor ezen élményeket és energiákat, no és persze az egyedi kórusátiratainkat megoszthatjuk a közönséggel."

(Song Factory Budapest)

"Szenvedélyünk a társas éneklés, és a legnagyobb élvezet, amikor különböző zenetörténeti korszakokon és műfajokon át kalandozunk. Nyolchangú vokálegyüttesként koncertjeinken azt próbáljuk demonstrálni, hogy milyen sokarcú műfaji megnyilvánulásra képes a társas ének a klasszikus formáktól az a capella jazz-ig. Legyen az reneszánsz madrigál, jazz ballada vagy vérbeli swing, az a capella megszólalás újszerűen tudja megjeleníteni az egyes stílusjegyeket. (Ezért is indítottuk útjára „Korkóstoló” című interaktív ismeretterjesztő programsorozatunkat, melynek során az társas éneklés különböző eljárásainak kulisszatitkaiba is beavatjuk a közönséget.)"

(Octovoice)

“Megalakulásunkkor már mindannyian rendelkeztünk profi kóruséneklési tapasztalattal. A saját szólamok betanulása, összeéneklése során azonban hamar rájöttünk, hogy van egy nagy kincs a birtokunkban: a humor. Mind a négyen folyamatosan tudunk hozzátenni az előadott dalok karakteréhez, témájához, hangulatához a magunk eszközeivel, legyen az zenei, színpadi vagy éppen “civil” humor. A próbákon, utazásokon és fellépéseinken ez az egyik legmeghatározóbb összetartó erő a Four Fathers-ben: ezért élvezzük még 23 év után is az együtténeklést.”

(Four Fathers)

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

A koncert Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - KÓTA "Hangról Hangra... az ifjúsági kóruséneklésért" programjának része, melynek fő támogatója a Belügyminisztérium.

 

Ajánlatunk


A musical karakterei napjaink népszerű hazai és nemzetközi sztárjainak reinkarnációi. A darab szereplői olyan rock és pop legendák neveit viselik, mint például Britney Spears, Ozzy Osbourne, Lady Gaga, Tina Turner, Madonna, Cindy Lauper, Pink, AC/DC, Mick Jagger, Presser Pici, Bródy Tini, Bono és Buddy Holly.

A szerzők „jókedvű musical-revüként” fémjelezték darabjukat, a kiváló zenei anyag remek jelenetekkel és sziporkázó humorral ötvöződik, ahol a kacagást olykor bensőséges, szeretetteljes pillanatok szakítják félbe.

ARANYLAKODALOM megint egy LEGÉNYBÚCSÚ vígjáték két részben A JÁTÉKSZÍN előadása

Ajánló


1973-2023 Ötven éve, hogy az ország minden tájáról érkezett több, mint húszezer néző előtt a diósgyőri stadionban megkezdődött Magyarország és…

A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!