Program


A boszorkánycica
3

A boszorkánycica

Családi mesekoncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 4. szombat, 10:00

Harcos Bálint verses meséjében Pindur, az elkergetett cica elindul, hogy gazdát találjon magának - Banyaguff, a vén boszorkány pedig épp cicasegédet keres. Harcos Bálint nagy sikerű verses meséjét a fiatal zeneszerző hallgató, Faragó Dániel zenésítette meg. A zene ötletesen, színes hangzásvilággal, izgalmas apparátussal szólal meg, megidézve a mesében szereplők varázslatos világát. A mese hallgatása során a kisgyermekek észrevétlenül „varázsolódnak” be nem csak a versek, de a fiatal zeneszerző Faragó Dániel kísérőzenéjének köszönhetően a kortárs zene birodalmába is. A mesélő a dallamorientált, vezérmotívumokat és hangutánzó hatásokat használó zenei anyag segítségével személyesíti meg a mesében szereplő karaktereket, fejlesztve ezzel a befogadó gyermek fantáziavilágát.

A korosztály számára könnyen befogadható alkotás műsorra tűzésével észrevétlenül nyithatunk kaput a kortárs magyar irodalomra és zeneművészetre gyermeknek, felnőttnek egyaránt, egy szórakoztató családi program keretében.

Műsor: Harcos Bálint – Faragó Dániel: A boszorkánycica

Közreműködik: Kodály Filharmonikusok
Vezényel: Kollár Imre

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!