Program


A bábjátékos Nizsai Dániel előadása Kemény Henrik emlékére

A bábjátékos Nizsai Dániel előadása Kemény Henrik emlékére

Nizsai Dániel egyszemélyes előadása, A bábjátékos arra tesz kísérletet, hogy bemutassa rendkívül gazdag életének legfontosabb állomásait. Mozaikos portré egy különleges emberről, akinek a sorsát a 20. századi Magyarország tragikus eseményei formálták.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 28. kedd, 19:00

A bábjátékos - Nizsai Dániel előadása
Kemény Henrik emlékére
+16-os előadás

Kemény Henrik vitathatatlanul a legfontosabb 20. századi magyar bábművész, a vásári bábszínház hagyományainak gondozója, egyszersmind új játékstílus, új karakterek megteremtője. Vicceit, mókás fordulatait, jellegzetes hanghordozását országszerte ismerik, akárcsak Hakapeszi Makit, Gyufa Gyurit és persze Vitéz Lászlót, a bábfigurákat, akiket ő tett híressé.
Nizsai Dániel egyszemélyes előadása, A bábjátékos arra tesz kísérletet, hogy bemutassa rendkívül gazdag életének legfontosabb állomásait. Mozaikos portré egy különleges emberről, akinek a sorsát a 20. századi Magyarország tragikus eseményei formálták. Igaz mese sikerekről, viszontagságokról, hősökről, családról és mindenekelőtt a színház, a játék csodájáról.

Írta: Deres Péter
Játssza: Nizsai Dániel

Az előadás az MMA-MMKI ösztöndíj pályázatának keretében tudott létrejönni.
Külön köszönet a Kolibri Színháznak, hogy otthont ad az előadásnak és mindenkinek, aki segített a megvalósításban.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!