Program


Farsangoló Gyerekkoncert - Rab Viki szerzeményeiből LEZÁRT!
9

Farsangoló Gyerekkoncert - Rab Viki szerzeményeiből LEZÁRT!

Dalok a bábszínházból

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 21. vasárnap, 10:00

Dátum: 2024.01.20. 18:00 órától
Időtartam: 2 x 60 perc
Koncertszínházi előadás Rab Viki dalaiból


Azt mindenki tudja, hogy Győr már elképzelhetetlen a Vaskakas Bábszínház nélkül. Azt viszont még nem tudja mindenki, hogy a Vaskakas Bábszínház elképzelhetetlen Rab Viki nélkül. Negyed évszázada már annak, hogy Viki belépett a bábszínház kapuján, és szerepeivel, személyiségével, odaadásával, de leginkább felejthetetlen dalaival örökre beírta magát a Vaskakas történelmébe.

A Dalok a bábszínházból egy izgalmas koncertszínházi utazás. Rab Viki dalain keresztül átsétálunk Óz birodalmának sárgaköves útján, fellapozzuk a Dzsungel könyvét, belemerülünk egy tányér Paradicsomlevesbe, természetesen betűtésztával, beköszönünk a Broca utcába, aztán felszállunk kicsit az égbe emléket foltozni, és még Ludas Matyival is összefutunk.
Megannyi történet, megannyi dal, mely dalokat mind Rab Viki szerezte. Tartsanak hát velünk erre a kalandra, nyissák nagyra a szemüket, de a fülüket meg nagyobbra, aztán csak hallgassák Rab Viki muzsikáját.

Dátum: 2024.01.21. 11:00 órától
Időtartam: 1 x 60 perc
Farsangoló gyerekkoncert Rab Viki dalaiból

Vasárnap matiné időben, 11:00 órakor Farsangoló gyerekkoncert Rab Viki dalaiból!

A legemlékezetesebb és legkedvencebb dalok fognak megszólalni ezen a vasárnapon a gyermekek kedvéért. A hangulatot fokozva minden lurkó egy farsangi álarcot kap a jegye mellé, amit aznap a Bábszínházban vehet át. Izgő-mozgó táncos lábúak, akik nem tudnak ellenállni a zenének figyelem! Ha kedved tartja az előadás alatt felállhatsz és táncolhatsz a helyed körül, énekelhetsz együtt a művészekkel. Mutasd meg nyugodtan, mennyire szereted Viki dalait!

A kísérő zenekar:
Rab Viki - gitár
Nyul Balázs – basszusgitár
Gaál Szabolcs – billentyű
Tarjányi Dávid – dob

Közreműködik:
Tóth Balázs – szaxofon
Falvai Márton – kürt
Gerencsér Tamás - ütőhangszerek

Fellépő művészek:
Kocsis Rozi Blattner Géza-díj
Gergely Rozália
Markó-Valentyik Anna
Nagy Petra
Szukenyik Tamás
Bora Levente
Vitányi Juhász István

Zeneszerző, aki nélkül ez soha…: Rab Viki

Ajánlatunk


Metsző humorral és mély emberismerettel írta meg két híres egyfelvonásosát Molnár Ferenc. Pazar szerepek színészeknek és remek szórakozás a nézőknek. Párban szép az élet, hát, még ha egy bankigazgató (Egy, kettő, három) és egy színházigazgató (Az ibolya) édes-sanyarú sorsát vetheti össze a közönség egy este, egy színpadon, két előadás során. De messzire menő következtetéseket nem kell levonni: mindkét hős (és holdudvara) magáért beszél, mindkét történet egy-egy „napi bölcselet”, rácsodálkozás a karrierre, hatalomra, és nem utolsó sorban a szerelemre, azóta sem változó világunkban. Mert ami változott, az „csak” a stílus, s habár a mai elegancia csupán egy fényes gomb egy száz évvel ezelőtti frakkon vagy zsaketten, az igény megmaradt. S ezzel együtt a problémák megoldásával járó édes-bajos küzdelmek is.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében,…

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!