Program


3 × j(A)zz! | Simsa Fünf: Perpetuum mobile (AT)

3 × j(A)zz! | Simsa Fünf: Perpetuum mobile (AT)

A Simsa Fünf könnyed, de nem sekélyes, laza, de sohasem erőtlen világa a klasszikus kamarazene, a filmzene és a népzene benyomásait szűri át a jazz közegén. A 2017 óta aktív együttes hangzását a szokatlan hangszerelés mellett az alapító-zenekarvezető, Sebastian Simsa hangszeres történetmesélésnek is beillő kompozíciós stílusa határozza meg.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 14. csütörtök, 20:00

Debütáló albumuk, a The Time We Need elragadtatott kritikák mellett a Német Lemezkritikusok Díjára (Preis der deutschen Schallplattenkritik) is jelölést kapott. Második albumuk, a Perpetuum mobile a korábban már kijelölt utat folytatja: a dalokban gyerekkori élmények, utazások, találkozások és kis elektronikus bajkeverőkről szóló anekdoták elevenednek meg, ám a változatos hangzáskombinációk álcája alatt Simsa valós tapasztalatai szétválaszthatatlanul vegyülnek a tudat alatt kitalált emlékekkel.

Közreműködik:

Andrej Prozorov - szopránszaxofon
Florian Sighartner - hegedű
Heimo Trixner - gitár
Carles Muñoz Camarero - cselló
Sebastian Simsa - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!