Program


2.Katharina Blum elvesztett tisztessége-Budaörsi Latinovits Színház
2

2.Katharina Blum elvesztett tisztessége-Budaörsi Latinovits Színház

Katharina Blum példaértékűen szabályos magányos élete megváltozik az egyéjszakás kaland után, A kezdetben naiv, ártatlan lélek lassan rájön, hogy mi mindent meg lehet vele tenni..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 27. szombat, 19:00

Heinrich Böll – Bereményi Géza:
Katharina Blum elvesztett tisztessége
 
Ez a bizarr történet egy sikersztori az 1970-es évek Nyugat-Németországban. Katharina Blum példaértékűen szabályos magányos élete megváltozik az egyéjszakás kaland után, A kezdetben naiv, ártatlan lélek lassan rájön, hogy mi mindent meg lehet vele tenni. A szerelmes nő életét, önbecsülését, ártatlanságát, tisztességét felfalja a kor, az idő, a bulvársajtó.

Az előadás elnyerte a közönségdíjat a Szemle Pluszon, a főszereplő Hartai Petra pedig a Budapest a fiatal tehetségekért díjat kapta meg.

Szereplők:  
Mertz Tibor, Takács Katalin, Hartai Petra, Spolarics Andrea, Bregyán Péter, Fröhlich Kristóf, Böröndi Bence, Páder Petra,
Chován Gábor, Ilyés Róbert, Kaszás Gergő, Kocsó Gábor, Kolnai Kovács Gergely, Bánki Mihály, Juhász Vince, Takács Zalán

Rendezte: Máté Gábor

A Budaörsi Latinovits Színház előadása
Az előadás hossza: 110 perc, szünet nélkül.

Ajánlatunk


Marék Veronika népszerű mesesorozata nyomán készült Boribon Nyaral című zenés bábelőadást Mórocz Adrienn, a Thália Színház társulatának tagja játssza, meséjét a jól ismert Boribon dalokkal tarkítja.

Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál,…

Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget…

Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!