Kúpte si vstupenku
Az aszú a magyar borkultúra igazi kincse – a Tokaji borvidék különleges ajándéka, ahol a természet és a borász mestersége találkozik. Mézes, barackos, gazdag és elegáns – minden kortya egy történet a türelemről és a hagyományról.
Az újbor a szüret első hírnöke – friss, üde és fiatal bor, amelyet már néhány héttel a szőlő leszüretelése után meg is kóstolhatunk. Minden kortya a borászok egész éves munkájának legelső eredménye: játékos, gyümölcsös és tele élettel.
A nyersvegán konyha titkai – ételkészítő workshop élményvacsorával
Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje
Idén új perspektívákat nyitunk, így a Magyar Borok Mustráján a tradicionális magyar és hazai nemesítésű szőlőfajtákból készült borok mellett az egyedi karakterű és egyre népszerűbb hazai pezsgők és pét-natok is terítéken lesznek!
Egy öngyilkosságnak vélt régi eset. Négy közeli testvér, akik apjuk gazdag örökségén osztoznak. Elrejtett iratok, ellopott bizonyítékok és szekrénybe bújtatott csontvázak. Mindez észrevétlen maradna, ha az áldozat, a becsületes apa halála előtt nem fordult volna végső elkeseredésében egy fiatal újságíróhoz, akiről kiderül, mélyebb szálak füzik testvérekhez mint azt elsőre gondolnánk...
položka/y v košíku
celkom:
Váš časový limit na nákup vypršal. Prosím, znova vložte vstupenky do košíka.